2021-ben is lehetőséged nyílik arra, hogy személyi jövedelemadót fizető magánszemélyként a megfizetett adód 1%-át felajánld egy civil, közhasznú szervezet és további egy százalékát pedig egy technikai számmal rendelkező, elismert egyház számára. 

Ha azt szeretnéd, hogy hozzájárulásod olyan helyre kerüljön, ahol valóban elengedhetetlen szükség van rá, arra kérünk, hogy tedd meg 1%-os felajánlásodat a Felelős Állampolgárokért Alapítvány részére. 

Célunk a független, hosszútávon fenntartható zavartalan működés. Ahhoz, hogy eredményesen és hatékonyan tevékenykedhessünk és kitartó munkánkat a jövőben is folytatni tudjuk, minden támogatásra szükségünk van.

Amennyiben Neked is fontos az ügy, ami mellett kiállunk, és szeretnéd, hogy programjainkat az ország bármelyik pontján megtarthassuk, kérünk, támogass bennünket adód 1%-ával!

 

A felajánláshoz szükséges adatok:

A kedvezményezett neve: Felelős Állampolgárokért Alapítvány

A kedvezményezett adószáma: 19169008-1-42

 

Az 1 %-os felajánlásáról - függetlenül attól, hogy az évi személyi jövedelemadó-bevallásod milyen formában nyújtottad be - a bevallással együtt, de akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz.

A felajánlást megteheted ügyfélkapun keresztül elektronikus felületen, postai úton, esetleg a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban. 
Ha pedig bevallástól elkülönülten nyújtod be a nyilatkozatot, azt közvetlenül a NAV-hoz kell eljuttatni, egy EGYSZA jelű nyomtatványon. 

Minden esetben szükség lesz a teljes nevedre, lakcímedre és az adóazonosító jeled feltüntetésére, valamint postai feladás esetén, a boríték ragasztásánál kell hitelesítened nyilatkozatodat az aláírásoddal!

TELEFON

 

Tel: +36706782600

 

©2018 FELELŐS ÁLLAMPOLGÁROKÉRT ALAPÍTVÁNY